Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 07:34

شيرينی اسكار

شيرينی اسكار

shooroshirin

0 0

متوسط

20 دقیقه

40 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 40 عدد

كره .................... 150 گرم

پودر شكر ................ 100 گرم

پودر هل................ يك‌دوم قاشق چايخوري

زردة تخم‌مرغ................... 2 عدد

آرد.................... 250 گرم

سفيدة تخم‌مرغ همزده....................... 2 عدد

گردوي خرد كرده..................... 130 گرم

خلال پسته.................... 100 گرم

پودر شكر..................... به ميزان لازم

روش‌تهیه

كره، پودر شكر، هل را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود. آن‌گاه زردة‌ تخم‌مرغ‌ها را بيفزائيد و مخلوط كنيد. سپس آرد را بيفزائيد و با قاشق فلزي مواد را مخلوط كنيد. اكنون هر بار به اندازة يك قاشق چايخوري از خمير شيريني را برداريد و به شكل توپ درآوريد. سپس آنها را ابتدا در سفيدة تخم‌مرغ بغلتانيد و بعد در گردو و پسته بچرخانيد و روي سيني شيريني‌پزي بگذاريد. حالا سيني را در فر گرم كرده با دماي 170 درجة سانتيگراد قرار دهيد و شيريني را به مدت تقريبي 20 دقيقه بپزيد. همينكه شيريني‌ها خنك شدند، رويشان پودر شكر بپاشيد.

برچسب ها: شیرینیشیرینی خانگیهلشيرينی اسكارطرز تهیه شيرينی اسكار تعداد بازديد: 248 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است