Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 08:07

اسلایس کارامل و شکلات سفید

اسلایس کارامل و شکلات سفید

shooroshirin

0 0

متوسط

10 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

پرک جو (آسیاب کرده).....................  30 گرم

آرد..............  75 گرم

بیکینگ پودر............... یک‌دوم قاشق چایخوری

پودر کاکائو الک کرده ................2 قاشق چایخوری

شکر قهوه‌ای روشن.............  75 گرم

نارگیل...............  40 گرم

کرة آبکرده............ 90 گرم

شیر عسلی.................1 قوطی

عسل...............  115 گرم

کرة خرد کرده 30................ گرم

شکلات سفید خرد کرده.............. 250 گرم

روغن مایع................2 قاشق چایخوری

 

آشپزباشی - افسانه ظروفی:

روش‌تهیه

فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد گرم کنید و قالب را به اندازة 20×30 سانتیمتر چرب نمائید و با کاغذ روغنی به گونه‌ای بپوشانید که کاغذ از دو لبة طولی قالب بلندتر باشد. آن‌گاه پرک جو، آرد، بیکینگ‌پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید و در کاسة مناسبی بریزید.

سپس شکر، نارگیل و کره را به آن بیفزائید و هم بزنید. حالا این مخلوط را در قالب بریزید و خوب بفشارید و 10 دقیقه در فر بپزید. اکنون قالب را از فر درآورید و بگذارید لایة زیرین شیرینی خنک شود. آن‌گاه شیرعسلی، عسل و کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کره آب شود. سپس این مایه را 5 دقیقه بجوشانید تا اندکی غلیظ شود و بعد آن را در قالب روی پایة شیرینی بریزید و 10 دقیقه در فر بپزید. حالا قالب را از فر در آورید و همینکه شیرینی خنک شد، مخلوط شکلات و روغن مایع را رویش بریزید و آن را یک شب در یخچال نگه دارید. اینک شیرینی را با چاقوی گرم برش دهید و در صورت دلخواه با شکلات‌های دست ساختتان بیارائید.

 

خواص  عسل

یک رژیم غذایی سالم و کامل به همراه خواب مناسب بهترین شیوه برای افزایش انرژی است، اما اگر به دنبال یک ماده‌ی انرژی‌بخش سریع هستید، عسل گزینه‌ی مناسبی است. به خصوص برای ورزشکارانی که در پی یک غذای مقوی هستند تا بتوانند مدت زمان بیشتری توان جسمی خود را حفظ کنند، عسل ماده‌ی غذایی فوق‌العاده‌ای است.

برچسب ها: شکلاتشکلات سفیداسلایس کارامل و شکلات سفید تعداد بازديد: 513 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است