Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 خرداد 1398 - 05:59

كوكی مرمری بادام زمینی و شكلات

كوكی مرمری بادام زمینی و شكلات

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم بری 30-35 عدد 

كره ٢٥٠ گرم

شكر قهوه ای روشن ٢٠٠ گرم

شكر سفید ١٠٠ عدد

تخم مرغ ١ عدد

زردۀ تخم مرغ ١ عدد

اسانس وانیل ١ قاشق چایخوری

آرد نول ١٩٠ گرم

آرد نان ١٩٠ گرم

بیكینگ سودا سه چهارم قاشق چایخوری

نمك یک چهارم قاشق چایخوری

كرۀ بادام زمینی ٣ قاشق چایخوری

پودر كاكائو ٣ قاشق سوپخوری

شكلات سكه‌ای ٢٥-٣٠ عدد

مهدیس رحیمیان

كره، شكر قهوه ای و شكر سفید را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

آن گاه تخم مرغ، زردۀ تخم مرغ، وانیل و مواد خشك را بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید.

سپس خمیر فراهم کرده را به دو قسمت مساوی تقسیم كنید و به یک قسمت از آن، كرۀ بادام زمینی و به قسمت دیگر پودر كاكائو بیفزائید.

حالا خمیرها را در سلفون بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.

اکنون هر یک از خمیرها را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید و دو خمیر را روی هم بگذارید و به آرامی وردنه بكشید.

سپس خمیر را از وسط برش دهید و دوباره وردنه بكشید.

آن گاه خمیرها را رول كنید و به ضخامت تقریبی 5 میلیمتر برش بزنید.

حالا روی هر خمیر برش خورده به آرامی وردنه بکشید تا اندکی نازک تر شود و بعد یك عدد شكلات سكه ای رویش بگذارید و با خمیر دیگری روی آن را بپوشانید.

اینک خمیرهای فراهم کرده را در سینی شیرینی پزی دارای کاغذ روغنی بگذارید و شیرینی را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد بپزید.

برچسب ها: شیرینی پزیآشپزباشیکوکی شکلاتیشور و شیرینكوكی مرمری بادام زمینی و شكلاتكوكی مرمری بادام زمینیكوكی مرمری شكلاتکوکی بادام زمینی تعداد بازديد: 222 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است