Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 تیر 1398 - 16:34

ماکارون نارگیلی

ماکارون نارگیلی

shooroshirin6

0 0

متوسط

25 نفر

مواد مورد نیاز

 کره نرم 80 گرم

 

پنیر خامه‌ای 90 گرم

 

شکر دانه ریز  150 گرم

 

زرده تخم مرغ 1 عدد

 

اسانس بادام یک دوم قاشق چایخوری

 

آرد 225 گرم

 

بیکینگ پودر یک و یک چهارم قاشق چایخوری

 

نمک یک هشتم قاشق چایخوری

 

پودر نارگیل  200 گرم

 

پودر نارگیل (اضافی) حدود 50 گرم

 

شکلات (هرشیز) حدود 50 عدد

آشپزباشی- افسانه اسفندیاری 

 

کره، پنیر خامه‌ای و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه زرده تخم‌‌مرغ و اسانس بادام را بیفزائید و هم بزنید. حالا آرد، بیکینگ‌پودر، نمک و نارگیل را افزوده و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی به‌دست‌آید.

سپس خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و دست کم 2 ساعت در یخچال نگه دارید. اکنون هربار به اندازه یک قاشق چایخوری از خمیر بردارید و به شکل توپ درآورید.

توپ‌های خمیر را در پودر نارگیل (اضافی) بغلتانید و با فاصله در سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بچینید. اکنون وسط توپ‌های خمیر را به کمک دسته قاشق چوبی گود کنید.

حالا سینی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی 15 دقیقه بپزید. شیرینی‌ها را روی پنجره سیمی خنک کنید و وسط شیرینی‌ها شکلات بگذارید.

 

برچسب ها: شیرینی نارگیلیانواع ماکارونماکارونماکارون نارگیلیآموزش ماکارون نارگیلی تعداد بازديد: 1233 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است