Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 29 تیر 1398 - 20:06

شیرینی ترد آجیلی

شیرینی ترد آجیلی

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كره نرم 250 گرم

 

شكر ‌ریز 110  گرم

 

آرد گندم 300 گرم

 

آرد برنج 100 گرم

 

مواد لازم رویه

 

آرد 50 گرم

 

كره‌ خردكرده 25 گرم

 

شكر ‌ریز 2 قاشق سوپخوری

 

پسته بی‌نمك و خردكرده 30 گرم

 

خلال بادام 35 گرم

 آشپزباشی – افسانه ظروفی

 

فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی فر را با كاغذ روغنی بپوشانید. در ظرف مناسبی كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا سبك شوند. سپس آردهای الك‌ كرده را اضافه و مخلوط كنید تا خمیر شود.

 حالا خمیر را در كیسه نایلونی به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید. آن‌گاه خمیر را به ضخامت 3 میلی‌لیتر،  روی سطح آرد پاشیده، با وردنه باز نمائید و با برشگر مستطیل به ابعاد 3× 6 سانتیمتر قالب بزنید، روی هر یك از شیرینی‌ها را، با مواد رویه بپوشانید و در سینی فر، با فاصله قرار دهید و به مدت 15 دقیقه بپزید.

روش تهیه مواد رویه: در ظرف مناسبی، آرد و كره را با نوك انگشتان، به صورت خرده‌نان درآورید. سپس شكر، پسته و بادام را بیفزائید و مخلوط سازید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیشیرینی پزیطرز تهیه شیرینیشیرینی ترد آجیلیپخت شیرینیشیرینی با آجیلشیرینی ترد تعداد بازديد: 2269 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است