Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 31 تیر 1398 - 01:33

بیسكویت لیموئی

بیسكویت لیموئی

shooroshirin7

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كره  120 گرم

 

شكر ریز 120 گرم

 

اسانس لیمو  یك‌دوم قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ  1 عدد

 

آرد  225 گرم

 

بیكینگ‌پودر  1 قاشق چایخوری

 

شیر  2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

فر را با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد، گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید.

 آن‌گاه كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و بعد اسانس لیمو را بیفزائید.

 سپس تخم‌مرغ را اضافه كنید و مخلوط آرد و بیكینگ‌پودر را درون مایه بریزید.

 حالا چنانچه خمیر خشك بود، شیر را به آن بیفزائید. خمیر را در كیسه نایلونی قرار دهید و به مدت تقریبی نیم ساعت در یخچال نگه دارید.

 اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت 3 میلی‌متر باز كنید و با برشگر دلخواه‌تان قالب بزنید.

خمیرهای برش خورده را با فاصله در سینی بچینید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر بپزید.

 همین كه بیسكویت‌ها خنك شدند، رویشان را با كرم رویال بیارائید.

روش تهیه‌ی كرم رویال: یك عدد سفیده تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.

 سپس كم‌كم 75 گرم پودر شكر الك كرده را به آن بیفزائید و بعد قدری وانیلین به آن اضافه كنید.

 حالا می‌توانید كرم رویال را به رنگ‌های دلخواه رنگ‌آمیزی كنید.

 

برچسب ها: بيسكويتقناديانواع بيسكويتپخت بيسكويتبیسكویت لیمـوئیبيسكويت با طعم ليمودستور پخت بيسكويت تعداد بازديد: 600 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره اين دستور چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است