Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 27 خرداد 1398 - 03:04

ماكارون لیمو

ماكارون لیمو

shooroshirin1

0 0

سخت

مواد مورد نیاز

بادام آسیاب كرده 75 گرم

 

پودر شكر 115 گرم

 

آرد ذرت 10 گرم

 

سفیده تخم‌مرغ 2 عدد

 

شكر ریز 50 گرم

 

اسانس لیمو یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

رنگ زرد خوراكی به میزان لازم

 

مارمالاد لیمو 4 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای تهیه كرم

 

پنیر ماسكارپونه 115 گرم

 

پودر شكر50 گرم

 

پوست لیمو رنده‌كرده یك‌دوم قاشق چایخوری

 

آبلیمو 1 قاشق چایخوری

آشپزباشی – افسانه ظروفی

 

بادام، پودر شكر و آرد ذرت را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه سفیده‌های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. سپس شكر را كم‌كم بیفزائید تا مرنگ صاف و براقی به دست آید.

حالا اسانس و رنگ را به آن بیفزائید و مواد خشك را در سه نوبت به مرنگ بیفزائید. اكنون مایه فراهم‌كرده را در كیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره ساده بریزید و دایره‌هائی به قطر 4 سانتیمتر از آن را روی صفحه مخصوص ماكارون یا صفحه سیلیكونی بگذارید.

اینك نیم ساعت صبر كنید تا مایه ماكارون رویه ببندد و بعد آن را به مدت تقریبی 16 دقیقه در فر گرم شده با دمای 150 درجه سانتیگراد بپزید. همینكه ماكارون خنك شد، بین هر دو عدد قدری مارمالاد و كرم بمالید و به هم بچسبانید.

 آن‌گاه ماكارون را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

روش تهیه كرم: پنیر، پودر شكر، پوست لیمو و آبلیمو را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

 

برچسب ها: شیرینیآموزش شیرینیآموزش ماکارونانواع ماکارونماکارونانواع شیرینیشیرینی میوه ایطرز تهیه شیرینیماكارون لیمو تعداد بازديد: 941 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است