Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 6 اردیبهشت 1398 - 00:16

شیرینی زبان گربه

شیرینی زبان گربه

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

روغن جامد 125 گرم

 

كره 125 گرم

 

پودر شكر 250 گرم

 

سفیده تخم‌مرغ 225 گرم

 

زعفران حلكرده 1 قاشق چایخوری

 

نمك به میزان لازم

 

اسانس پرتقال 2-3 قطره

 

آرد 325 گرم

آشپزباشی – سعید بابارحیمی

 

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد، گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را چرب نمائید. آن‌گاه روغن، كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس سفیده‌های تخم‌مرغ را بیفزائید و مخلوط كنید.

 حالا زعفران، نمك، اسانس و آرد را بیفزائید و مایه به دست آمده را در كیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره ساده بریزید. اكنون نوارهائی از مایه را با فاصله در سینی بگذارید و به مدت تقریبی 10 دقیقه یا تا زمانیكه شیرینی بپزد و طلائی رنگ شود در فر قرار دهید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیانواع شیرینیشیرینی پزیمواد اولیه شیرینیطرز تهیه شیرینیشیرینی زبان گربه تعداد بازديد: 760 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است