Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 3 تیر 1398 - 20:19

ترافل میوه‌ای

ترافل میوه‌ای

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مخلوط میوه‌های خشك خرد كرده  80 گرم

 

گردوی خردكرده  90 گرم

 

آب لیموترش  2 قاشق چایخوری

 

خامه  2 قاشق سوپخوری

 

شكلات سفید ذوب كرده  90 گرم

 

پودر نارگیل برای تزئین 65 گرم

آشپزباشی- مژگان فرهنگ

 

میوه‌های خشك، گردو، آب لیموترش، خامه و شكلات را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید.

آن‌گاه هربار به اندازه 1 قاشق چایخوری از مخلوط بردارید و به شكل توپ درآورید. سپس آن‌ها را در پودر نارگیل بغلتانید و در ظرف مناسبی بچینید.

یادآوری: منظور از میوه‌های خشك؛ مخلوط زردآلو، برگه‌ی هلو، قیسی و انواع كشمش است.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیترافلآشپزباشیمژگان فرهنگترافل میوه‌ایروش تهیه ترافل میوه‌ایمواد لازم ترافل میوه‌ایترافل با میوه تعداد بازديد: 713 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است