Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 30 فروردین 1398 - 04:49

شیرینی برشی پرادویه

شیرینی برشی پرادویه

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

شكر 250 گرم

 

روغن مایع 1 پیمانه

 

تخم مرغ 5 عدد

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

آرد 250 گرم

 

بیكینگ‌پودر یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پودر كاكائو 1 قاشق سوپخوری

 

پودر هل 1 قاشق چایخوری

 

پودر دارچین 1 قاشق چایخوری

 

شیر 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

گردوی آسیاب‌كرده 100 گرم

 

مواد لازم میانی

 

خامه فرم‌گرفته 150 گرم

 

پنیر خامه‌ای 150 گرم

 

آب پرتقال 1 قاشق سوپخوری

 

ژله آماده‌ و خردكرده به میزان لازم

 

مواد لازم كرم گاناش

 

خامه 150 گرم

 

شكلات سیاه 100 گرم

 

شكلات صورتی آب‌كرده برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی

 

فر (تاون) را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالبی را به اندازه 30×40 سانتیمتر چرب كنید. كف و دیواره‌های آن را با كاغذ روغنی بپوشانید. شكر و روغن مایع را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا شكر حل شود. آن‌گاه تخم مرغ‌ها و وانیلین را به‌تدریج بیفزائید.

حالا آرد، بیكینگ‌پودر، پودر كاكائو، هل و دارچین را با مایه مخلوط نمائید. سپس شیر و گردو را اضافه كنید. حالا مایه را درون قالب بریزید و به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر بپزید. حالا كیك را روی پنجره سیمی قرار دهید و صبر كنید تا كاملاً خنك شود. اكنون آن را از وسط نصف كنید و بین آن مایه میانی بمالید و ژله خردكرده بریزید.

همچنین رو و اطراف كیك را با مایه میانی بپوشانید و بعد كرم گاناش را روی كیك بریزید و به ابعاد مورد نظر برش دهید و با شكلات صورتی آب‌كرده تزئین نمائید.

روش تهیه مواد میانی: خامه فرم‌گرفته، پنیر خامه‌ای و آب پرتقال را با هم مخلوط كنید.

روش تهیه كرم گاناش: شكلات و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید تا با هم مخلوط شوند و كرم صاف و یكنواختی به دست آید.

 

برچسب ها: شیرینیشیرینی پزیشیرینی برشیآموزش شیرینی پزیمواد لازم شیرینیآشپزباشیشیرینی برشی پرادویهشیرینی ادویه ای تعداد بازديد: 719 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است