Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 6 اردیبهشت 1398 - 01:18

شیرینی بُرُژنی

شیرینی بُرُژنی

shooroshirin1

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

پودر شكر 120 گرم

 

كره نرم 170 گرم

 

تخم‌مرغ  2 عدد

 

شیر 90 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه، سرپر)

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

زعفران حلكرده 1 قاشق چایخوری

 

اسانس پرتقال چند قطره

 

آرد 240 گرم

 

مارمالاد زردآلو  100 گرم

 تحریریه ماهنامه آشپزباشی ­– سعید بابارحیمی

 

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را چرب نمائید. پودر شكر و كره را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا كرم صاف و یكدستی به دست آید. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را یكی‌یكی بیفزائید و مخلوط كنید.

سپس شیر، وانیلین، زعفران و اسانس پرتقال را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا آرد را افزوده و فقط در حد مخلوط كردن هم بزنید. اكنون مایه فراهم كرده را در كیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره ساده بریزید، از مایه به شكل بیضی و با فاصله در سینی بگذارید.

اینك شیرینی را به مدت 8-10 دقیقه در فر بپزید و پس از خنك شدن، هر دو عدد را با مارمالاد به هم بچسبانید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: شیرینیآموزش شیرینیشیرینی بُرُژنیروش تهیه شیرینی بُرُژنیمواد اولیه شیرینی بُرُژنیبُرُژنیآشپزی با شیرینی تعداد بازديد: 900 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است