Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 30 فروردین 1398 - 06:47

شیرینی با شکلات و ترافل‌های رنگی

شیرینی با شکلات و ترافل‌های رنگی

shooroshirin6

0 0

آسان

20 نفر

مواد مورد نیاز

 کره 200 گرم

 

پودر شکر 150 گرم

 

تخم مرغ 1 عدد

 

وانیلین یا پوست پرتقال رنده کرده 1 قاشق چایخوری

 

آرد 330 گرم

 

بیکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری

 

نمک یک چهارم قاشق چایخوری

 

شکلات آبکرده برای تزئین حدود 100 گرم

 

ترافل رنگی برای تزئین به میزان لازم

گروه شیرینی پزی

 

کره و پودر شکر را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ و پوست پرتقال را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس آرد، بیکینگ‌پودر و نمک را اضافه نمائید تا خمیر مناسبی به‌دست‌آید.

حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، باز کنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید و در سینی چربکرده بچینید. شیرینی را به مدت تقریبی 10 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید و بعد روی پنجره سیمی خنک کنید.

اکنون شیرینی‌ها را با شکلات آبکرده و ترافل بیارائید.

یادآوری: می‌توانید برای زیبائی بیش‌تر شیرینی، روی خمیر وردنه راه‌راه بکشید.

 

برچسب ها: شیرینیشیرینی شکلاتیشیرینی با شکلات و ترافل‌های رنگیشیرینی با ترافلبیسکویت نارگیلی تعداد بازديد: 1035 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است