Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 12:49

شیرینی اتابکی

شیرینی اتابکی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

روغن جامد آبکرده 250 گرم

پودر قند 135 گرم

پودر هل 1 قاشق چایخوری

تخم‌مرغ کامل 1 عدد کوچک

زردة تخم‌مرغ 1 عدد

بیکینگ‌پودر یک‌دوم قاشق چایخوری

آرد برنج 125 گرم

آرد نول 370 گرم 

کنجد برای تزئین به میزان لازم

پودر پسته برای تزئین به میزان لازم

 

 

آشپزباشی - آرزو گنجی

روغن، پودر قند، پودر هل، تخم‌مرغ و زردة تخم‌مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

آن‌گاه مخلوط الک کرده بیکینگ‌پودر، آرد برنج و آرد نول را افزوده و مواد را ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید.

سپس خمیر فراهم کرده را بین دو نایلون و یا کاغذ روغنی با وردنه به ضخامت یک سانتیمتر باز کنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید.

حالا خمیرهای قالب زده را در سینی شیرینی‌پزی بچینید و رویشان پودر پسته یا کنجد بپاشید و به مدت تقریبی 10 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 165 درجه سانتیگراد بپزید.

یادآوری

می‌توانید به نیمی از خمیر 1 قاشق سوپخوری پودر کاکائو بیفزائید و شیرینی اتابکی را در دو رنگ تهیه کنید.

 

برچسب ها: کیک و شیرینیشیرینی پزیآشپزباشیشور و شیرینشیرینی اتابکیدستور تهیه شیرینی اتابکیروش تهیه شیرینی اتابکیطرز تهیه شیرینی اتابکی تعداد بازديد: 1042 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است