Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 28 آذر 1397 - 19:01

شیرینی کنجدی کرم‌ دار

شیرینی  کنجدی کرم‌ دار

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای  حدود 20 عدد

آرد 100 گرم

کنجد خام 50 گرم

کره نرم شده 15 گرم

گلاب  یک قاشق سوپخوری

شیر  2 - 3 قاشق سوپخوری

روغن برای سرخ کردن به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه شربت:

شکر  600 گرم

آب  400 میلی‌لیتر

گلاب 3 قاشق سوپخوری

آب لیموی تازه  1 قاشق چایخوری

مواد لازم میانی:

کرمفیل  وانیلی  100 گرم

پسته خرد شده  30 گرم

پودر پسته برای تزئین  به میزان لازم

آشپزباشی - آرزو گنجی

آرد و کنجد در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌‌گاه کره را بیفزائید و با نوک انگشتانتان با آرد مخلوط کنید تا مواد به شکل خرده نان درآید.

سپس گلاب و شیر را بیفزائید تا خمیر لطیفی به دست آید. حالا روی خمیر را بپوشانید و به مدت تقریبی 20 دقیقه در یخچال قرار دهید.

اکنون خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 5 سانتیمتر قالب بزنید و به شکل قیف درآورید.

اینک خمیرهای قیفی شکل را در روغن شناور سرخ کنید و روی هولة کاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود .

سپس آنها را درون شربت بگذارید و پس از 3 دقیقه از شربت خارج کنید و داخلشان را با مخلوط کرم و پسته خرد کرده پر کنید و با پودر پسته بیارائید.

روش تهیه شربت: شکر، آب و گلاب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر آب شود. سپس آن را بجوشانید و بعد از 4 دقیقه، آب لیمو را بیفزائید و شربت را از روی حرارت بردارید.

یادآوری 1: برای پر کردن قیف‌های کنجدی کرم را در کیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره ساده به قطر 1 سانتیمتر بریزید.

یادآوری 2: می‌توانید کرمفیل وانیل را از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه کنید.

برچسب ها: شیرینی کرمدارشیرینی کنجدیآشپزباشیآرزو گنجیشیرینی های نوروزیشیرینی نوروزیشیرینی کنجدی کرمدارطرز تهیه شیرینی کرمدارمواد لازم برای تهیه شیرینی کنجدی کرمدار تعداد بازديد: 235 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است