Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 30 فروردین 1398 - 05:44

رنگینک

رنگینک

shooroshirin5

0 0

متوسط

20 نفر

مواد مورد نیاز

آرد 500 گرم

 

فندق آسیاب كرده 100 گرم

 

هل آسیاب كرده 1 قاشق سوپخوری

 

پودر شكر 200 گرم

 

كره‌ی آبكرده 300 گرم

 

خرمای پوره كرده 380 گرم

 

گردوی آسیاب كرده 100 گرم

 

كنجد 50 گرم

 

دارچین 1 قاشق سوپخوری

 

روغن مایع 1 قاشق چایخوری

 

پودر پسته برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- آرزو گنجی

 

آرد را در تابه‌ی مناسبی بریزید و 15 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا رنگش تغییر كند.

آن‌گاه تابه را از روی حرارت بردارید و فندق، هل، پودرشكر و كره را به آرد بیفزائید و خوب مخلوط كنید.

حالا نیمی از رنگینك را بین دو نایلون قرار دهید و با وردنه در اندازه‌ی 20×30 سانتیمتر و به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید.

سپس خرما، گردو، كنجد، دارچین و روغن مایع را با هم مخلوط كنید و بین دو نایلون به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید و به اندازه‌ی 20×30 سانتیمتر درآورید.

اكنون خمیر خرمائی را روی رنگینك قرار دهید و باقیمانده‌ی رنگینك را نیز به همین ترتیب باز كنید و روی مخلوط خرما قرار دهید.

همینكه رنگینك خنك شد، آن را به شكل لوزی‌های كوچك ببرید و با پسته بیارائید.

 

برچسب ها: ماه رمضانکیک و شیرینیشیرینی و دسرشیرینی پزیشیرینی برشیشیرینی فندقیشیرینی گردوییآموزش قنادیشیرینی خرماییشیرینی کنجدی تعداد بازديد: 933 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است