Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 27 تیر 1398 - 05:20

شیرینی ترد لیموئی

شیرینی ترد لیموئی

shooroshirin5

0 0

آسان

10 نفر

مواد مورد نیاز

آرد برنج 2 قاشق سوپخوری

 

پودر شكر 55 گرم

 

آرد 300 گرم

 

كره‌ی خرد كرده 250 گرم

 

پوست لیموی رنده كرده 1 قاشق چایخوری

 

آبلیمو حدود 2 قاشق چایخوری

 

مواد لازم رویه

 

پودر شكر 160 گرم

 

پوست لیموی رنده كرده یك‌دوم قاشق چایخوری

 

آبلیمو 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سحر سامانی

 

قالب مستطیل 23×25 سانتیمتری را چرب كنید و كنار بگذارید.

آن‌گاه مواد خشك را در ظرف مناسبی الك كنید، كره را بیفزائید و با نوك انگشتان به خورد آرد بدهید.

سپس پوست و آبلیمو را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.

حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یكدست شود و آن را در قالب پهن كنید.

با چاقوی تیز خطوط برش را روی خمیر ترسیم نمائید و به مدت تقریبی 40 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 160 درجه‌ی سانتیگراد بپزید.

سپس 10 دقیقه صبر كنید تا شیرینی خنك شود و برش‌های شیرینی را از هم جدا كنید (برش‌های 4×7 سانتیمتری).

اینك نیمی از هر شیرینی را در مایه‌ی رویه فرو ببرید و در سینی دارای كاغذ آلومینیومی بچینید تا رویه‌ی شیرینی ببندد.

آن‌گاه شیرینی را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

روش تهیه‌ی مواد رویه: پودر شكر را الك كنید و همراه با پوست و آبلیمو، در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید تا مایه‌ی روان و یكدستی حاصل شود.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیکیک و شیرینیانواع شیرینیشیرینی و دسرشیرینی برشیآموزش قنادیشیرینی ترد لیموئی تعداد بازديد: 786 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است