Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 2 مرداد 1398 - 05:04

شیرینی عسلی

شیرینی عسلی

shooroshirin5

0 0

متوسط

10 نفر

مواد مورد نیاز

كره 50 گرم

 

عسل 25 گرم

 

پودر شكر 35 گرم

 

آرد 20 گرم

 

پودر زنجفیل 8 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سعید بابارحیمی

 

كره، عسل و پودر شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا كره آب شود و مایه، 1 دقیقه بجوشد.

آن‌گاه ظرف را از روی حرارت بردارید و بگذارید مایه، اندكی خنك شود. سپس آرد و زنجفیل را بیفزائید و مخلوط كنید.

اكنون سینی شیرینی‌پزی را چرب كنید و هر بار به اندازه‌ی یك‌دوم قاشق چایخوری از مایه‌ی فراهم‌كرده بردارید و با فاصله روی سینی بگذارید.

حال سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 5-8 دقیقه شیرینی را بپزید.

مراقب باشید قبل از اینكه شیرینی كاملاً خنك شود، آن را از سینی جدا كنید و در دست رول نمائید.

اینك شیرینی را با شكلات بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

یادآوری: می‌توانید به جای سینی از ورق سلیكونی نیز بهره بگیرید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیشیرینی عسلیکیک و شیرینیانواع شیرینیشیرینی و دسرشیرینی پزیآموزش قنادی تعداد بازديد: 1158 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است