Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 3 تیر 1398 - 20:35

ترافل‌های استوایی

ترافل‌های استوایی

shooroshirin7

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

میوه خشك شكری 3 قاشق سوپخوری

 

آبلیمو 2 قاشق چایخوری

 

خامه 50 گرم

 

شكلات سفید  100 گرم

 

فندق برشته و خردكرده  100 گرم

 

پودر نارگیل  50 گرم

 

شكلات سفید رنده‌كرده اضافی 30 گرم

آشپزباشی- لیلا آیانی صفت

 

میوه خشك را خرد كنید و با آبلیمو مخلوط سازید و حدود 10 دقیقه كنار بگذارید تا قدری نرم شود.

 آن‌گاه خامه را در ظرف مناسبی، بریزید و روی حرارت بگذارید تا گرم شود.

سپس شكلات را بیفزائید و هم بزنید تا مایه صاف و یكدستی به دست آید.

حالا فندق و میوه را به آن بیفزائید و مخلوط كنید، روی ظرف را بپوشانید و حدود 30 دقیقه در یخچال نگه‌دارید تا مایه قدری سفت شود.

 اكنون هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری، از مایه بردارید و به شكل توپ در آورید و در مخلوط پودر نارگیل و شكلات سفید رنده‌كرده بغلتانید.

اینك ترافل‌ها را در كپسول‌های كاغذی شكلات بگذارید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

یادآوری: میوه‌های خشك شكری را می‌توانید از خشكبار فروشی‌ها تهیه نمائید.

 اگر در دسترس نبود می‌توانید از میوه‌های خشك معمولی استفاده كنید.

 

برچسب ها: آموزش شيرينيشيرينيانواع شيرينيدستور شيرينيطرز تهيه شيرينيترافل‌های استواییشيريني ترافل تعداد بازديد: 839 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره اين دستور چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است