Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 13:45

کلوچه برنجی

کلوچه برنجی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم  برای حدود ٥٠ عدد

تخم مرغ   ٢ عدد

پودر شکر   ١٦٠ - ١٨٠ گرم

پودر هل سبز  ١ قاشق چايخوري

روغن صاف قنادی  ٢٥٠ گرم

آرد برنج   ٤٠٠گرم

آرد گندم   ١٠٠ گرم

آب   ١١٥ ميلي ليتر (حدود یک‌دوم پیمانه)

گلاب  ٢ قاشق چايخوري

تخم خرفه يا خلال پسته برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی - عارفه ابن الرضا

زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را جدا کنید و سفیده‌ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و کاملا فرم بگیرد.

آن‌گاه زرده تخم‌مرغ‌ها، پودر شکر الک کرده، پودر هل و روغن صاف را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ  و سبک شود.

سپس سفیده فرم گرفته را به مخلوط زردة تخم‌مرغ افزوده و در حد مخلوط شدن، به آرامی هم بزنید.

حالا مخلوط الک کرده آرد برنج و آرد گندم را کم کم به مایة تخم‌مرغی افزوده و مخلوط سازید.

اکنون آب و گلاب را نیز بیفزائید تا مواد خمیر شود (این خمیر نسبت به سایر خمیرها اندکی شل‌تر است و پس از استراحت به بافت مطلوب و مناسبی می‌رسد).

اینک روی خمیر را بپوشانید و 24 ساعت در یخچال نگه دارید. هنگام مصرف، خمیر را از یخچال خارج کنید و اندکی صبر کنید تا به دمای محیط برسد.

آن‌گاه هر بار توپ‌های کوچکی (حدود 30 گرم) از خمیر بردارید و رویشان مهر بزنید و با فاصله در سینی شیرینی‌پزی بچینید.

سپس رویشان تخم خرفه یا خلال پسته بپاشید و نان برنجی را به مدت تقریبی 25 دقیقه یا تا زمانیکه اندکی اطراف شیرینی طلائی رنگ شود، در فر گرم کرده با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید.

حالا شیرینی را از فر درآورید و صبر کنید تا کاملا خنک شوند. اکنون شیرینی را از سینی جدا کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

برچسب ها: آشپزباشیعارفه ابن الرضاکلوچه برنجیطرز تهیه کلوچه برنجیکلوچه برنجی شیرازشیرینی سنتی ایرانی تعداد بازديد: 1529 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است