Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 تیر 1398 - 11:36

لوز بادام زعفرانی

لوز بادام زعفرانی

shooroshirin6

0 0

متوسط

15 نفر

مواد مورد نیاز

 آب 200 میلی لیتر

 

شکر 400 گرم

 

گلوکز 40 گرم

 

زعفران حلکرده 1 قاشق سوپخوری

 

کره 20 گرم

 

پودر بادام سفيد 200گرم

 

خلال پسته برای تزئین به میزان لازم

 

خلال بادام برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سعید بابارحیمی

 

آب و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا شکر حل شود و شربت بجوشد. آن‌گاه گلوکز را بیفزائید و شربت را بجوشانید تا دمایش به 117 درجه سانتیگراد برسد.

سپس زعفران را افزوده و ظرف را از روی حرارت بردارید و نیم ساعت در ظرف حاوی آب سرد قرار دهید. اکنون شربت خنک شده را روی صفحه سلیکونی بریزید و با کاردک هم بزنید تا رنگش روشن شود. سپس کره و بادام را به آن بیفزائید و مخلوط كنيد.

لوز را روی صفحه سلیکونی به ضخامت تقریبی یک و نیم سانتیمتر پهن کنید. حالا خلال پسته و بادام را رویش بپاشید و آن را به شکل لوزی ببرید. 

 

برچسب ها: لوز بادام زعفرانیلوز بادامیلوز زعفرانیانواع لوزلوزها تعداد بازديد: 1230 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است