Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 03:56

اسلایس سیب و کاسترد

اسلایس سیب و کاسترد

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 20 برش

آرد  165 گرم

شکر 1 قاشق سوپخوری

کره آبکرده و خنک شده  80 گرم

زرده تخم‌مرغ 1 عدد

سیب پوست کنده  3 عدد

کره آبکرده  20 گرم

شکر 4 قاشق سوپخوری

تخم مرغ 2 عدد

خامه 185 گرم

اسانس وانیل  یک‌دوم قاشق چایخوری

پودر کاسترد 40 گرم

آشپزباشی - مریم امیری

قالبی را به اندازه 20×25 سانتیمتر چرب کنید و فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم نمائید. آن‌گاه آرد و شکر را در کاسه مناسبی بریزید و کره و زرده تخم‌مرغ را بیفزائید و مخلوط کنید تا مواد خمیر شود.

چنانچه خمیر خشک بود، قدری آب به آن بیفزائید. سپس خمیر را در قالب پهن کنید و رویش چنگال بزنید و آن را به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر بپزید.

حالا قالب را از فر درآورید،  نازک برش دهید و روی خمیر بچینید اکنون باقیمانده مواد لازم را با هم مخلوط کنید و روی سیب‌ها بریزید.

آن‌گاه قالب را دوباره در فر قرار دهید و دمای فر را به 190 درجه سانتیگراد افزایش دهید. اینک شیرینی را 20 – 30 دقیقه بپزید.

اسلایس سیب را در قالب خنک کنید و برای پذیرائی، به اندازه دلخواهتان برش دهید و در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

برچسب ها: شیرینی خشکآشپزباشیمریم امیریشیرینی خانگیاسلایس سیب و کاستردطرز تهیه اسلایساسلایس های خوشمزه تعداد بازديد: 1932 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است