Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 07:13

اسلایس هویج و شكلات

اسلایس هویج و شكلات

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

روغن مایع 250 میلی‌لیتر

 

تخم‌مرغ 3 عدد

 

شكر قهوه‌ای  185 گرم

 

آرد 215 گرم

 

بیكینگ‌پودر  یك‌ قاشق چایخوری

 

دارچین 2 قاشق چایخوری

 

پودر كاكائو 2 قاشق سوپخوری

 

شكلات سیاه خردكرده 130 گرم

 

هویج رنده كرده  310 گرم

 

عسل 110 گرم

 

مواد لازم رویه

 

پنیر خامه‌ای 250 گرم

 

پودر شكر  40 گرم

 

شكلات سفید ذوب كرده 100 گرم

آشپزباشی- مژگان فرهنگ

 

روغن، تخم‌مرغ و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا كاملاً یكدست شود. آن‌گاه آرد، بیكینگ‌پودر، دارچین و پودر كاكائو را با هم مخلوط و الك كنید و به مایه بیفزائید.

سپس شكلات، هویج و عسل را نیز اضافه كنید. حالا مایه را در قالب چربكرده به اندازه 20×30 سانتیمتر بریزید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 45 دقیقه بپزید.كیك را داخل قالب و روی پنجره سیمی خنك كنید.

اكنون كیك را با مواد رویه بپوشانید و به كمك پالت صاف كنید. بعد آن را به 16 برش مساوی تقسیم كنید و در صورت تمایل با مربای هویج و پودر كاكائو تزئین نمائید.

روش تهیه رویه

پنیر خامه‌ای را با همزن برقی بزنید و پودر شكر را بیفزائید. سپس بتدریج شكلات سفید را اضافه و مخلوط كنید.‌

 

برچسب ها: آموزش شیرینیآشپزباشیمژگان فرهنگآموزش اسلایساسلایس با شکلاتاسلایس هویج و شكلاتاسلایس هویجمواد لازم اسلایس هویج تعداد بازديد: 811 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است