Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 تیر 1398 - 10:42

شكلات قهوه

شكلات قهوه

shooroshirin5

0 0

آسان

15 نفر

مواد مورد نیاز

كره 100 گرم

 

پودر كاكائو 3 قاشق سوپخوری

 

قهوه‌ی فوری 1 قاشق سوپخوری

 

آب جوش 1 قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

بیسكویت آسیاب كرده 200 گرم

 

گردوی برشته و خردكرده 50 گرم

 

پودر شكر 120 گرم

 

شیر 1 قاشق سوپخوری

 

پودر نارگیل برشته به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیانی‌صفت

 

كره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود.

آن‌گاه پودر كاكائو، قهوه‌ی حلكرده در آب‌جوش و تخم‌مرغ را بیفزائید و حدود 2-3 دقیقه هم بزنید.

سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و بگذارید مایه خنك شود.

حالا بیسكویت، گردو و پودر شكر را با هم مخلوط كنید و مایه‌ی فراهم‌كرده را همراه با شیر به آن بیفزائید و هم بزنید تا مواد خمیر شوند.

اینك خمیر را دو قسمت كنید و هر تكه را روی فویل قرار دهید و به شكل مثلث درآورید.

آن‌گاه پودر نارگیل را روی شكلات بپاشید و با فویل بپوشانید و حدود 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد.

سپس شكلات را به عرض یك سانتیمتر ببرید و در ظرف زیبائی بچینید.

 

تعداد بازديد: 748 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شکلات چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است