Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 1 مرداد 1398 - 19:50

بیسكویت ترد شكلات و گردو

بیسكویت ترد شكلات و گردو

shooroshirin6

0 0

آسان

20 نفر

مواد مورد نیاز

 كره نرم 125 گرم

 

شكر 55 گرم

 

شكر قهوه‌ای  55 گرم

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

آرد 150 گرم

 

فندق آسیاب كرده 90 گرم

 

شكلات سیاه خرد كرده 150 گرم

 

گردوی خرد كرده 60 گرم

آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید و فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. آن‌گاه كره، شكر و شكر قهوه‌ای را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

سپس تخم‌مرغ را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا آرد، فندق، شكلات و گردو را درون مایه فراهم كرده بریزید و مخلوط نمائید.

اكنون هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری از این مخلوط بردارید و با فاصله روی سینی بچینید.

سپس رویشان را قدری تخت كنید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر بپزید و روی پنجره سیمی خنك كنید. اینك بیسكویت را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: انواع بیسکویتبیسكویت ترد شكلات و گردوبیسکویت تردبیسکویت شکلاتبیسکویت گردویی تعداد بازديد: 772 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است