Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 10:47

شیرینی جو و سيب

شیرینی جو و سيب

shooroshirin5

0 0

آسان

60 نفر

مواد مورد نیاز

سیب پخته 60 گرم

 

كره 2 قاشق سوپخوری

 

شكر ریز 100 گرم

 

شكر قهوه‌ای 100 گرم

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

 

جوی پرك 80 گرم

 

كشمش 70 گرم

 

شكلات سفید برای تزئین به میزان لازم

 

پودر دارچین برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مژگان فرهنگ

 

سیب را پوره كنید و در تابه‌ی مناسبی بریزید. كره را بیفزائید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا كره آب شود. آن‌گاه تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید سیب خنك شود.

سپس آن را در كاسه‌ی مناسبی بریزید، شكر و شكر قهوه‌ای را بیفزائید و با درجه‌ی كند همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

حالا تخم‌مرغ و وانیل را افزوده و مخلوط كنید. اكنون جوی پرك و كشمش را درون این مایه بریزید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.

خمیر را در كیسه‌ی نایلونی قرار دهید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید.

اینك هر بار به اندازه‌ی نصف قاشق سوپخوری از خمیر فراهم كرده بردارید و به شكل توپ درآورید، آن‌گاه توپ‌های فراهم كرده از خمیر را در سینی روغنی بچینید و به مدت تقریبی 8 -21 دقیقه در فر بپزید.

آن‌گاه بیسكویت‌ها را روی پنجره‌ی سیمی خنك كنید و در شكلات سفید آبكرده فرو كنید و با دارچین بیارائید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینیشیرینی سیبکیک و شیرینیانواع شیرینیشیرینی و دسرقنادیشیرینی پزیشیرینی میوه ایشیرینی جو و سيبشیرینی جو تعداد بازديد: 703 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است