Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 11:17

ترافل شکلات و بادام‌زمینی

ترافل شکلات و بادام‌زمینی

shooroshirin6

0 0

آسان

20 نفر

مواد مورد نیاز

کره 375 گرم

 

خامه صبحانه 80 میلی لیتر (یک سوم پیمانه)

 

کره بادام زمینی 495 گرم

 

وانیل شکری 1 قاشق چایخوری

 

پودر شکر الک کرده 400 گرم

 

شکلات آبکرده 256 گرم

 

ترافل شکلاتی برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

کره، خامه، کره بادام‌زمینی و وانیل را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه ظرف را از روی حرارت بردارید و پودر‌شکر را بیفزائید و مخلوط کنید.

حالا روی ظرف را بپوشانید و دو ساعت در یخچال نگه دارید تا مایه سفت شود. اکنون هربار به اندازه یک قاشق چایخوری از مایه فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید و در شکلات بغلتانید.

سپس ترافل‌ها را در سینی دارای فویل بچینید و کنار بگذارید تا شکلات قدری ببندد. حالا رویشان ترافل بپاشید و همینکه شکلات کاملا بست، آن را در کپسول مخصوص شکلات قرار دهید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید. 

 

 

برچسب ها: ترافلترافل شکلات و بادام‌زمینیترافل بادام زمینیترافل شکلاتیتوپ های بادام زمینی تعداد بازديد: 2188 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است