Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 16 اردیبهشت 1403 - 23:25

شیرینی کرن‌بری با کرم شکلات

شیرینی کرن‌بری با کرم شکلات

shooroshirin6

0 0

آسان

24 نفر

مواد مورد نیاز

 کره 125 گرم

 

روغن جامد 80 گرم

 

شکر  100 گرم

 

پودر شکر 100 گرم

 

تخم مرغ 2 عدد

 

پوست لیموی رنده کرده 1 قاشق سوپخوری

 

آرد 300 گرم

 

کرن‌بری 120 گرم

 

مواد لازم برای تهیه کرم گاناش:

 

خامه صبحانه 100 گرم

 

شکلات تلخ خرد کرده 150 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مژگان فرهنگ

 

کره، روغن جامد، شکر و پودر‌شکر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها و پوست لیمو را بیفزائید و هم بزنید. حالا آرد را افزوده و مخلوط کنید و بعد کرن‌بری را بیفزائید.

سپس خمیر به‌دست‌آمده را در کیسه نایلونی بگذارید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید. اکنون هربار به اندازه یک قاشق چایخوری از خمیر فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید.

توپ‌های خمیر را با فاصله در سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بچینید و  شیرینی را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

همینکه شیرینی‌ها خنک شدند، هر دو از آن‌ها را با کرم گاناش به هم بچسبانید.   

روش تهیه کرم گاناش: خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق گرم کنید. آن‌گاه شکلات را بیفزائید و هم بزنید تا کرم صاف و یکدستی حاصل شود. پس از خنک شدن آن را مصرف کنید.

یادآوری: اگر کرن‌بری در دسترستان نبود، می‌توانید از کشمش استفاده کنید.

 

برچسب ها: شیرینی کرن‌بری با کرم شکلاتشیرینی با کرم شکلاتیشیرینی کرن بریشیرینی کرمدارشیرینی با گاناش تعداد بازديد: 2422 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است