Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 06:45

شیرینی دلپذیر كره بادام زمینی

شیرینی دلپذیر كره بادام زمینی

shooroshirin5

0 0

متوسط

15 نفر

مواد مورد نیاز

شكر قهوه‌ای 250 گرم

 

كره‌ی بادام زمینی 150 گرم

 

كره 125 گرم

 

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

آرد 270 گرم

 

نمك سه‌چهارم قاشق چایخوری

 

بیكینگ‌پودر سه‌چهارم قاشق چایخوری

 

خامه‌ی صبحانه 3 قاشق سوپخوری

 

پودر شكر به میزان لازم

 

مواد لازم میانی

 

پنیر خامه‌ای 240 گرم

 

كره‌ی بادام زمینی 125 گرم

 

شكر 60 گرم

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

شكلات چیپسی 180 گرم

گروه شیرینی پزی

 

فر را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه شكر قهوه‌ای، كره‌ی بادام زمینی و كره را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

سپس وانیل و تخم‌مرغ را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا آرد، نمك و بیكینگ‌پودر را همراه با خامه، درون مایه بریزید و خمیر به دست آمده را در كیسه‌ی نایلونی بگذارید و به مدت 2 ساعت در یخچال نگه دارید.

اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 3 میلیمتر باز كنید و با برشگر به قطر 4 سانتیمتر قالب بزنید.

اینك اندكی از مواد میانی را روی هر یك از خمیرها بریزید و خمیر دیگری رویشان قرار دهید و با فاصله در سینی بچینید.

سینی را در فر بگذارید و به مدت 7 - 8 دقیقه شیرینی را بپزید. آن‌گاه شیرینی‌های خنك شده را در پودر شكر بغلتانید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

روش تهیه‌ی مواد میانی: پنیر خامه‌ای، كره‌ی بادام زمینی، شكر و تخم‌مرغ را با سرعت كند همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه شكلات چیپسی را بیفزائید و مخلوط كنید.

 

برچسب ها: شیرینی بادامیآموزش شیرینیکیک و شیرینیانواع شیرینیشیرینی و دسرشیرینی پزیآموزش قنادی تعداد بازديد: 893 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است