Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 28 تیر 1398 - 12:17

بیسكویت انگشتی

بیسكویت انگشتی

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كره 125 گرم

 

پودر شكر 40 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

خامه صبحانه 1 قاشق چایخوری

 

پوست پرتقال رنده كرده یك‌چهارم چایخوری

 

آرد ذرت 60 گرم

 

آرد 60 گرم

 

شكلات آبكرده برای تزئین 3 قاشق سوپخوری

آشپزباشی – افسانه اسفندیاری

 

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. در كاسه مناسبی، كره، پودر شكر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و بعد خامه و پوست پرتقال را بیفزائید.

 آن‌گاه آرد ذرت و آرد را اضافه و مخلوط كنید. حالا مایه به دست آمده را در كیسه مخصوص شیرینی‌پزی دارای ماسوره كنگره‌دار بریزید و هر بار قدری از آن را با فاصله روی سینی بگذارید.

سینی را در فر قرار دهید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، بیسكویت را بپزید. همینكه بیسكویت‌ها خنك شدند، رویشان را با شكلات آبكرده بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

برچسب ها: انواع شیرینیبیسكویتانواع بیسكویتبیسكویت انگشتیآموزش بیسكویت انگشتیطرز تهیه بیسكویت انگشتیدستور بیسكویت تعداد بازديد: 1029 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است