Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 تیر 1398 - 10:28

بیسكویت با اسمارتیز

بیسكویت با اسمارتیز

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كره یا مارگارین  200 گرم

 

شكر  120 گرم

 

شكر قهوه‌ای  90 گرم

 

تخم‌مرغ درشت 1 عدد

 

وانیل  یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

آرد  300 گرم

 

بیكینگ‌پودر  یك‌دوم قاشق چایخوری

 

نمك  یك پینچ

 

اسمارتیز 200 گرم

 

گردوی خردكرده  50 گرم

آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

فر(تاون) را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی مخصوص شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه كره و هر دو شكر را در كاسه‌ای بریزید و با همزن برقی بزنید تا به شكل كرم درآید. سپس تخم مرغ و وانیل را بیفزائید و مخلوط نمائید. حالا آرد، بیكینگ‌پودر و نمك را روی مواد قبلی الك كنید.

اسمارتیز و گردوی خردكرده را نیز بیفزائید و مواد را با هم مخلوط سازید. اكنون هر بار به اندازه یك قاشق سوپخوری از مایه بردارید و با فاصله در سینی بگذارید و به مدت 15 دقیقه بپزید تا طلائی رنگ شود. بعد شیرینی‌ها را روی پنجره سیمی خنك كنید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: بیسکویتآموزش شیرینیروش تهیه بیسکویتآشپزباشیافسانه اسفندیاریبیسكویت با اسمارتیزبیسکویت اسمارتیزمواد لازم بیسکویت تعداد بازديد: 739 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است