Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 18:47

مافن بادام‌زمینی

مافن بادام‌زمینی

shooroshirin6

0 0

آسان

24 نفر

مواد مورد نیاز

 کره 100 گرم

 

کره بادام زمینی 100 گرم

 

تخم مرغ 1 عدد

 

وانیلین یک چهارم قاشق چایخوری

 

شکر 50 گرم

 

شکر قهوه‌ای 100 گرم

 

آرد 190 گرم

 

 بیکینگ پودر سه چهارم قاشق چایخوری

 

نمک 1 پینچ

 

مواد لازم میانی:

 

شکلات سیاه آبکرده 160 گرم

 

شیر عسلی 80 گرم

 

وانیلین یک چهارم قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مژگان فرهنگ

 

کره و کره بادام‌زمینی را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ و  وانیلین را بیفزائید و هم بزنید. سپس مواد خشک را افزوده و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

حالا خمیر فراهم کرده را در کیسه نایلونی بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید. اکنون خمیر را 24 قسمت کنید و درون قالب‌های چربکرده مینی مافین بگذارید و وسط هر خمیر حفره‌ای ایجاد کنید.

اینک  مافین‌ها را به مدت تقریبی 14-16 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید.

همینکه مافین‌ها خنک شدند، درونشان را از مواد میانی پر کنید.

روش تهیه مواد میانی: شکلات، شیر‌عسلی و وانیلین را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید و پس از خنک شدن، مصرف نمائید. 

 

 

برچسب ها: شیرینی بادامیمافینمافن بادام‌زمینیمافین بادام زمینیروش تهیه مافن بادامی تعداد بازديد: 1429 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است