Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 اسفند 1402 - 10:46

حلوای كنجدی (ويژه‌ی استهبان)

حلوای كنجدی (ويژه‌ی استهبان)

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم :

رطب ................................2 كیلوگرم    2400 كیلوكالری

آرد گندم  .........................250 گرم    850 كیلوكالری

روغن مایع.........................250 میلی لیتر (1پیمانه)    2200 كیلوكالری

دارچین   ..........................1 قاشق غذاخوری    0 كیلوكالری

هِل آسیاب‌كرده.................1 قاشق چایخوری    0 كیلوكالری

كنجد .............................500 گرم    2500 كیلوكالری

شیره  انجیر  ...................200 گرم    500 كیلوكالری

روش تهیه :

خرما را چرخ كنید و كنار بگذارید. آن گاه آرد را در تابه تفت دهید و روغن را به آن بیفزایید. سپس تابه را از روی اجاق بردارید، دارچین و هِل را به مخلوط آرد بیفزایید و هم بزنید. حالا شیره  انجیر و خرما را با هم مخلوط كنید و در تابه بریزید و خوب مخلوط كنید. اكنون هر بار به اندازه‌ یك قاشق غذاخوری از حلوا بردارید و در كنجد بغلتانید و با كف دست، كمی آن را پهن كنید. حلوا را در ظرف دردار نگه دارید تا خشك نشود.

 

یادآوری 1: برای تهیه حلوای نارگیلی، حلوا را به جای كنجد، در نارگیل بغلتانید.

 

یادآوری 2: برای تهیه این حلوا، از خرمای زرد استفاده كنید.

 

یادآوری 3: چنانچه شیره‌  انجیر در دسترس نبود، از انجیر خشك چرخكرده استفاده نمایید.

برچسب ها: حلواحلوا کنجدیطرز تهیه حلوا کنجدیحلوا ارده کنجدیحلوا کنجدی شاهرودحلوا کنجدی استهبانحلوا کنجدی بروجرد تعداد بازديد: 1095 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است