Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 16:49

شیرینی شکلات و فندق

شیرینی شکلات و فندق

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

کرۀ نرم شده 125 گرم

شکر قهوه‌ای 80 گرم

تخم مرغ 1 عدد

عسل 1 قاشق سوپخوری

وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری

آرد 220 گرم

بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

شکلات چیپسی 50 گرم

فندق خرد کرده 50 گرم

 

آشپزباشی - آرزو گنجی

کره، شکر قهوه‌ای، تخم‌مرغ، عسل و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

آن‌گاه مخلوط الک کردة آرد و بیکینگ‌پودر را بیفزائید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید (این خمیر چسبنده است به آن آرد اضافه نکنید!).

سپس هر بار توپ‌هایی به اندازة ‌یک گردو از خمیر فراهم کرده بردارید و در مخلوط شکلات چیپسی و فندق بزنید و با فاصله از هم در سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بگذارید.

حالا شیرینی را به مدت تقریبی 12 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 175 درجة سانتیگراد بپزید.

همینکه شیرینی خنک شد، آن را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

برچسب ها: کیک و شیرینیشیرینی شکلاتیشیرینی پزیشیرینی فندقیآشپزباشیشور و شیرینشیرینی شکلات و فندق تعداد بازديد: 880 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است