Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 27 تیر 1398 - 05:49

شیرینی عسلی كنجدی

شیرینی عسلی كنجدی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كره یا مارگارین  125 گرم

 

پودر شكر  250 گرم

 

عسل  100 میلی لیتر

 

خامه ساده  100 گرم

 

سفیده تخم‌مرغ  1 عدد

 

كنجد  300 گرم

آشپزباشی – افسانه اسفندیاری

 

فر (تاون) را با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی فر (تاون) را چرب نمائید. آن‌گاه كره و پودر شكر را در كاسه مناسبی بریزید و با هم مخلوط سازید. بعد عسل، خامه و سفیده تخم‌مرغ را بیفزائید و هم بزنید تا مواد، با یكدیگر مخلوط شوند.

سپس كنجد را افزوده و مخلوط نمائید. حالا هر بار یك قاشق چایخوری از مایه بردارید و با فاصله از یكدیگر، در سینی قرار دهید و به مدت 7- 8 دقیقه یا تا زمانی كه شیرینی‌ها طلائی رنگ شوند، در فر (تاون) بپزید.

 

برچسب ها: شیرینیآموزش شیرینیشیرینی عسلیشیرینی با عسلشیرینی کنجدیآشپزباشیافسانه اسفندیاریشیرینی عسلی كنجدی تعداد بازديد: 832 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است