Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 27 تیر 1398 - 05:54

کوکیز بادامی

کوکیز بادامی

shooroshirin6

0 0

آسان

30 نفر

مواد مورد نیاز

 آرد 300 گرم

 

روغن صاف قنادی 150 گرم

 

تخم مرغ  2 عدد

 

پودر شکر 120 گرم

 

بادام آسیاب کرده 70 گرم

 

اسانس وانیل یک دوم قاشق چایخوری

 

زعفران حلکرده 1 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سعید بابارحیمی

 

آرد و روغن را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها، پودر شکر، بادام، وانیل و زعفران را در ظرف دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید.

حالا مخلوط تخم‌مرغی را به مخلوط آرد افزوده و در حد مخلوط شدن هم بزنید. اکنون مایه فراهم کرده را درون کیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره کنگره‌دار بریزید و گل‌هائی از آن با فاصله، روی سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بگذارید.

سپس سینی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی 15 دقیقه بپزید. 

 

برچسب ها: شیرینی بادامیبادامکوکیز بادامیکوکی بادامروش تهیه شیرینی بادامی تعداد بازديد: 1492 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است