Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 10:44

شیرینی فندقی

شیرینی فندقی

shooroshirin6

0 0

آسان

20 نفر

مواد مورد نیاز

 آرد 200 گرم

 

روغن صاف قنادی 110 گرم

 

پودر شکر 60 گرم

 

شیر  1 قاشق سوپخوری

 

گلاب 1 قاشق سوپخوری

 

هل آسیاب کرده یک چهارم قاشق چایخوری

 

جوز‌هندی رنده کرده یک چهارم قاشق چایخوری

 

زعفران حلکرده 1 قاشق چایخوری

 

فندق برای تزئین 100 عدد

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سعید بابارحیمی

 

آرد و روغن را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه پودر شکر، شیر، گلاب، هل، جوز و زعفران را بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.

حالا مایه فراهم کرده را در کیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره ساده یا کنگره‌دار بریزید و هربار از مایه به اندازه گردو و با فاصله روی سینی دارای کاغذ روغنی بگذارید.

سپس روی هر‌کدام یک عدد فندق بگذارید و شیرینی را به مدت تقریبی 20 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید.

 

برچسب ها: شیرینیشیرینی فندقیشیرینی‌پزی با فندقشیرینی کرمانروش تهیه شیرینی فندقی تعداد بازديد: 2023 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است