Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 29 فروردین 1403 - 00:35

بیسکویت عسلی با تزئین آیسینگ

بیسکویت عسلی با تزئین آیسینگ

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

کره 125 گرم

شکر دانه ریز 100 گرم

تخم‌مرغ 1 عدد

عسل 2 قاشق سوپخوری

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

آرد 350 گرم

بیکینگ پودر یک‌دوم قاشق چایخوری

نمک 1 پینچ

آشپزباشی - افسانه ظروفی

کره، شکر، تخم‌مرغ، عسل و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه مخلوط الک کرده آرد، بیکینگ‌پودر و نمک را به آن بیفزائید و مخلوط کنید تا مواد خمیر شود.

حالا خمیر به دست آمده را در کیسه نایلونی بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده و یا بین دو کاغذ روغنی به ضخامت 3-4 میلیمتر باز کنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید.

خمیرهای قالب زده را با فاصله از یکدیگر در سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بچینید و سینی را نیم ساعت در یخچال قرار دهید.

سپس بیسکویت‌ها را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید.

همینکه بیسکویت‌ها خنک شدند، رویشان را با رویال آیسینگ بپوشانید و با گل‌های دست ساخت‌تان از خمیر فوندانت بیارائید.

برچسب ها: آشپزباشیافسانه ظروفیرویال آیسینگبیسکویت عسلیبیسکویت عسلی با تزئین آیسینگتزیین کیک و بیسکویتبیسکویت های فانتزی تعداد بازديد: 2105 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است