Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403 - 17:10

شیرینی حلزونی

شیرینی حلزونی

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

كره‌ نرم 120 گرم

 

پودر شكر 80  گرم

 

زرده‌ تخم‌مرغ 1 عدد

 

آرد 180 گرم

 

آرد ذرت 10گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

پودر كاكائو 20 گرم

 

نمك 1 پینچ

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیانی صفت

 

درست كردن این شیرینی، به دو رنگ خمیر نیاز دارد كه برای خمیر وانیلی؛ كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و زرده‌ تخم‌مرغ را بیفزائید. آن‌گاه آرد، آرد ذرت و وانیلین را درون مایه بریزید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.

سپس خمیر را در كیسه‌ نایلونی بگذارید و در یخچال نگه دارید. حالا خمیر شكلاتی را نیز همانند خمیر وانیلی آماده كنید. با این تفاوت كه 20 گرم از میزان آرد آن كم كنید و به جایش مخلوط پودر كاكائو و نمك بریزید. اكنون خمیر شكلاتی را نیز در كیسه‌ نایلونی بگذارید و در یخچال نگه‌دارید.

پس از یك ساعت، هر دو خمیر را از یخچال در آورید و برای تهیه‌ شیرینی به شكل حلزون، هر دو رنگ خمیر را جداگانه روی كاغذ روغنی به اندازه‌ 15× 22 سانتیمتر باز كنید و خمیر شكلاتی را روی خمیر وانیلی قرار دهید. خمیرها را از درازا رول كنید، در كاغذ روغنی بپیچید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید.

سپس آن را به عرض یك سانتیمتر ببرید و در سینی شیرینی‌پزی دارای كاغذ روغنی، بچینید. سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی 10 دقیقه، بپزید. برای تهیه‌ شیرینی به شكل دایره‌ دو رنگ، خمیر شكلاتی را به قطر 2 سانتیمتر رول كنید و خمیر وانیلی را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی نیم سانتیمتر باز كنید.

حالا خمیر شكلاتی را روی خمیر سفید قرار دهید و با هم رول كنید. خمیر را در كاغذ روغنی بپیچید و نیم ساعت در یخچال نگه‌دارید. سپس آن را نیز به عرض 1 سانتیمتر ببرید و در سینی شیرینی‌پزی دارای كاغذ روغنی بچینید. سینی را در فر گرم‌ كرده با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را 10 دقیقه بپزید.

 

برچسب ها: شيرينيشیرینی حلزونیروش تهيه شیرینی حلزونیآموزش شیرینی حلزونیمواد لازم شیرینی حلزونیحلزونيتهيه شیرینی حلزونی تعداد بازديد: 5254 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين شيريني چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است