Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 30 مهر 1396 - 08:21

سوهان عسلی گردوئی

سوهان عسلی گردوئی

shooroshirin6

0 0

متوسط

20 نفر

مواد مورد نیاز

شکر 100 گرم

 

کره 100 گرم

 

شیر عسلی 250 گرم

 

گردوی ریز خرد کرده 100 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سعید بابارحیمی

 

شکر را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا شکر کارامل شود. آن‌گاه کره را بیفزائید و هم بزنید. حالا شیر‌عسلی را افزوده و مخلوط کنید. مایه سوهان عسلی را قدری بجوشانید تا کاراملی رنگ شود.

سپس گردو را به این مایه بیفزائید و مخلوط کنید. اکنون مایه سوهان عسلی را درون سینی چربکرده شیرینی‌پزی بریزید و پس از خنک شدن، برش بزنید. 

 

برچسب ها: سوهان عسلیسوهان عسلی گردوئیسوهان گردوییشیرینی برشیسوهان تعداد بازديد: 520 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است