Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 6 اردیبهشت 1398 - 00:42

سوهان کنجدی

سوهان کنجدی

shooroshirin5

0 0

آسان

7 نفر

مواد مورد نیاز

شکر 500 گرم

 

آب 150 میلی‌لیتر

 

گلوکز 50 گرم

 

روغن مایع 25 میلی‌لیتر

 

کنجد  یک کیلوگرم

 

زعفران به مقدار لازم

آشپزباشی

 

شکر را با آب مخلوط كنید و روی اجاق بگذارید تا جوش بیاید. در این هنگام، گلوکز را به مخلوط بیفزائید.

بعد از آن، روغن را به مواد اضافه كنید.

زمانی که مخلوط به شکل آب‌نبات درآمد، کنجد را به آن بیفزائید و پس از آن، زعفران را اضافه نمائید و از روی شعله بردارید.

اكنون مقداری کنجد داخل سینی بریزید و مواد را داخل سینی كنجد پاشیده بریزید و قدری با هم مخلوط سازید تا سفت شود.

سپس با وردنه‌ی نازک آن را باز كنید و برش بزنید.

بعد از خنک شدن، سوهان آماده‌ی پذیرائی است.

 

برچسب ها: شیرینی پزیآموزش سوهانانواع سوهانآشپزباشیسوهان کنجدیدستور تهیه سوهانروش تهیه سوهان تعداد بازديد: 1444 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سوهان چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است