Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 19:22

شيرينی اُسكار

شيرينی اُسكار

shooroshirin

0 0

متوسط

30 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

زرده تخم‌مرغ....................2 عدد

سفيده تخم‌مرغ...............2 عدد

كره...............150 گرم

آرد..............250 گرم

پودر قند..................100 گرم

هل.................1 قاشق چايخوري

گردو نگيني شده..................250 گرم

روش‌تهیه

مخلوط كره و پودر قند را كاملاً هم بزنيد تا حجم آن دوبرابر شود. بعد زرده‌ها را يكي‌يكي اضافه كنيد و به هم زدن ادامه دهيد. هل را افزوده بعد آرد را كم‌كم اضافه كنيد و همچنان هم بزنيد تا خمير يكنواختي به دست آيد. از خمير به اندازه يك گردو برداشته و درون سفيده تخم مرغ به مدت زياد غوطه‌ور كنيد و در گردو نگيني شده بغلطانيد.

شيريني‌هاي خام را در سيني فر چيده و در طبقه وسط فر با حرارت 175 درجه سانتي‌گراد به مدت 20 تا 30 دقيقه بگذاريد تا بپزد و آنها را بعد از پخت و خنك شدن در پودر قند بغلطانيد.

برچسب ها: شیرینیشیرینی خانگیشيرينی اُسكارطرز تهیه شيرينی اُسكار تعداد بازديد: 275 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است