Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 04:31

کوکی پرالین

کوکی پرالین

shooroshirin6

0 0

آسان

20 نفر

مواد مورد نیاز

 کره 175 گرم

 

شکر قهوه‌ای 115 گرم

 

عسل 1 قاشق سوپخوری

 

تخم مرغ  1 عدد درشت

 

آرد 250 گرم

 

بیکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری

 

نمک یک هشتم قاشق چایخوری

 

مواد لازم رویه:

 

کره 115 گرم

 

شکر قهوه‌ای 65 گرم

 

عسل 1 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای تهیه پرالین گردو:

 

گردوی برشته، نیمه کرده 75 گرم

 

شکر 175 گرم

 

آب 90 میلی لیتر (حدود یک سوم پیمانه)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری

 

کره را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه شکر قهوه‌ای را کم‌کم بیفزائید و به همزدن ادامه دهید. سپس عسل و تخم‌مرغ را نیز افزوده و فقط در حد مخلوط شدن، هم بزنید.

حالا آرد، بیکینگ‌پودر و نمک را با هم الک کنید و آن را درون مایه فراهم کرده بریزید و هم بزنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. اکنون خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.

اینک خمیر را با قاشق اسکوپ بستنی روی سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بگذارید و به مدت تقریبی 10-12 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. همینکه شیرینی خنک شد، مواد رویه را رویش بریزید و با پرالین  گردو بیارائید.

روش تهیه مواد رویه: همه مواد را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا سس صاف و یکدستی حاصل شود.

روش تهیه پرالین گردو: گردو‌ها را در فویل بپیچید و شکر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر آب شود. سپس آن را بجوشانید تا شکر کارامل و طلائی رنگ شود. حالا کارامل را روی گردو‌ها بریزید و بگذارید خنک شود و ببندد.

 

برچسب ها: کوکی پرالینکوکی با پرالین گردوکوکی گردوییشیرینی با کاراملکوکیز تعداد بازديد: 2642 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است