Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 تیر 1398 - 11:25

برانیز

برانیز

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

شكلات چیپسی سفید 450 گرم

 

كره 75 گرم

 

تخم مرغ 3 عدد

 

شكر قهوه‌ای 175 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

آرد 175 گرم

 

بیكینگ پودر 1 قاشق چایخوری

 

گردو برشته و خرد كرده 175 گرم

آشپزباشی

 

ابتدا فر(تاون) را با دمای 190 درجه‌ سانتیگراد گرم كنید. بعد كف سینی 30×30 سانتیمتری را چرب كنید و آرد بپاشید. حالا 90 گرم از شكلات را همراه با كره، به روش بن‌ماری آب كنید و كنار بگذارید تا سرد شود.

اكنون در ظرفی مناسب، تخم مرغ‌ها، شكر قهوه‌ای و وانیل را كمی با مفتول دستی بزنید تا كمرنگ‌ شود. سپس مخلوط شكلات و كره را به آن اضافه كنید.

آن‌گاه آرد و بیكینگ‌پودر را در كاسه‌ای الك كنید، گردو و باقی‌مانده‌ی شكلات را بیفزائید. اینك همه‌ی مواد را مخلوط كنید و در قالب بریزید. بعد به مدت30 دقیقه در فر بپزید تا طلائی رنگ شود.

 اكنون برانیز را در قالب خنك كنید و برش بزنید. حالا برانیز را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: برانیزانواع شیرینیشیرینی پزیآشپزباشیآموزش برانیزطرز تهیه برانیزمواد اولیه برانیزدستور برانیز تعداد بازديد: 735 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است