Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 12:13

بیسكویت شكلاتی كاپوچینو

بیسكویت شكلاتی كاپوچینو

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 15  عدد 

آرد ١٣٠ گرم

پودر قهوه اسپرسو ١ قاشق سوپخوری

نمك ١ پینچ

كره ٩٠ گرم

پودر شكر ٤٠ گرم 

مواد لازم برای تهیه کرم گاناش

خامه صبحانه ٨٠ میلی‌لیتر (یک‌سوم پیمانه)

شكلات شیری (خرد‌کرده) ١٠٠ گرم

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

آرد، پودر قهوه و نمك را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

آن‌گاه كره و پودر شكر را با سرعت متوسط همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و بعد مخلوط آرد را به آن بیفزائید و هم بزنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

حالا خمیر فراهم کرده را در کیسه نایلونی بگذارید و ٣٠ دقیقه در یخچال نگه دارید.

سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت ٣ میلی‌متر باز كنید و با برشگر به قطر ٤ سانتیمتر قالب بزنید.

اکنون خمیرهای قالب زده را در سینی شیرینی‌پزی دارای كاغذ روغنی بچینید و بیسکویت‌ها را به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

همینکه بیسکویت‌ها خنک شدند، هر دو عدد را با قدری کرم گاناش به هم بچسبانید و در صورت دلخواه رویشان پودر کاکائو بپاشید. 

روش تهیه کرم گاناش

خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا گرم شود.

آنگاه شكلات را به آن بیفزائید و مخلوط کنید تا صاف و یکنواخت شود.

همینکه کرم کاملا خنک شد،‌ آماده مصرف می‌باشد.

برچسب ها: بیسكویت شكلاتیکرم گاناشآشپزباشیشور و شیرینبیسكویت شكلاتی كاپوچینوبیسكویت كاپوچینوروش تهیه بیسكویت شكلاتی كاپوچینوطرز تهیه بیسکویت شکلاتیدستور تهیه بیسکویتروش تهیه کرم گاناش تعداد بازديد: 1059 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این بیسکویت چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است