Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 4 خرداد 1398 - 00:01

مرنگ شكلات و كارامل

مرنگ شكلات و كارامل

shooroshirin

0 0

سخت

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 50 عدد 

سفیدۀ تخم مرغ (به دمای محیط رسیده باشد) ٤ عدد

شكر دانه ریز ٢٠٠ گرم

اسانس وانیل یک دوم قاشق چایخوری

آب لیموی تازه یک دوم قاشق چایخوری

شكلات تلخ آبكرده ١٠٠ گرم

سس كارامل آماده ١٠٠ گرم

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

سفیدۀ تخم مرغ ها را در كاسۀ مناسبی بریزید و شكر را به آن بیفزائید.

حالا آن را روی حرارت بخارآب جوش بگذارید و با همزن برقی هم بزنید تا شكر حل شود و سفیده ها كاملا فرم بگیرند و براق شوند.

آن گاه مرنگ را از روی حرارت بردارید و وانیل و آب لیمو را به آن بیفزائید و همچنان به هم زدن ادامه دهید (15 دقیقه).

اکنون مرنگ را در کیسۀ شیرینی پزی دارای ماسورۀ ساده به قطر یک سانتیمتر بریزید و آن را روی صفحۀ سلیکونی یا کاغذ روغنی به شکل دایره و به قطر 4 سانتیمتر پایپ کنید.

اینک وسط مرنگ ها قدری شكلات و سس كارامل بریزید و به کمک سیخ چوبی به شکل مرمری درآورید.

آن گاه مرنگ را به مدت تقریبی ٢٠-٣٠ دقیقه در فر با دمای 80 درجۀ سانتیگراد بپزید.

مرنگ می باید کاملا خشک شود تا براحتی قابل جدا کردن از صفحۀ سلیکونی یا کاغذ روغنی باشد.

یادآوری

* برای تهیۀ مرنگ می توانید از صفحۀ مخصوص ماکارون بهره بگیرید.

* بهتر است مرنگ را درفر با سیستم فن بپزید

* مرنگ را در شیشه یا ظرف دردار نگه دارید.

برچسب ها: مرنگروش تهیه مرنگآشپزباشیشور و شیریندستور تهیه مرنگمرنگ شكلات و كاراملمرنگ شكلاتمرنگ كارامل تعداد بازديد: 112 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مرنگ چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است