Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 تیر 1398 - 10:31

كیك شكلاتی در گلدان‌های كوچك

كیك شكلاتی در گلدان‌های كوچك

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

شكلات سیاه آبكرده 45 گرم

 

شیر 60 میلی‌لیتر  (یك‌چهارم پیمانه)

 

شكر قهوه‌ای یك‌دوم پیمانه

 

كره نرم 50 گرم

 

تخم‌مرغ همزده 1 عدد درشت

 

آرد 125 گرم

 

پودر كاكائو 2 قاشق چایخوری

 

بیكینگ‌پودر  یك‌دوم قاشق چایخوری

آشپزباشی – افسانه ظروفی

 

فر را بادمای 160 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب سیلیكونی را كه در تصویر مشاهده می‌كنید، اندكی چرب نمائید. آن‌گاه شكلات، شیر و نیمی از شكر را در ظرف كوچك و مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بجوشانید و پیوسته هم بزنید..

سپس آن را از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید. حالا باقیمانده شكر و كره را با همزن برقی بزنید تا سبك و كمرنگ شود و تخم‌مرغ را كم‌كم بیفزائید و مخلوط كنید.

اكنون آرد، پودر كاكائو و بیكینگ‌پودر را با هم مخلوط و الك كنید و به مایه تخم‌مرغی اضافه كنید و به همزدن ادامه دهید. اینك مخلوط شكلات را همچنان كه گرم است، درون مایه بریزید و مخلوط كنید و قالب‌های گلدانی شكل را از این مایه پر كنید به گونه‌ای كه یك‌سوم از سر قالب‌ها خالی بماند.

 حال قالب را در سینی بگذارید و كیك‌ها را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر بپزید. سپس كیك‌ها را روی پنجره سیمی خنك كنید و با آب‌نبات و گلهای شكلاتی دست ساخت‌تان بیارائید.

 

برچسب ها: انواع بیسکویتبیسكویتطرز تهیه بیسكویتآموزش بیسكویتبیسكویت شكلاتبیسكویت مارسیپان تعداد بازديد: 616 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است