Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 00:51

سوهان افشار

سوهان افشار

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آرد جوانه گندم  25 گرم

 

آرد سفید  15 گرم

 

شكر 200 گرم

 

گلاب 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

كره 150 گرم

 

عسل 2 قاشق سوپخوری

 

بادكا (گلوكز مایع) 1 قاشق سوپخوری

 

زعفران حل‌كرده  1 قاشق چایخوری

 

هل آسیابكرده  یك‌دوم قاشق چایخوری

 

خلال بادام برشته  150 گرم

 

خلال پسته 100 گرم

آشپزباشی

 

آردها را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید. آن‌گاه شكر و گلاب را بیفزائید و پیوسته مایه را هم بزنید تا بپزد و كمی غلیظ شود. سپس كره، عسل و بادكا را بیفزائید و مایه را به شكل دورانی هم بزنید. حالا قدری از مایه را در آب سرد بریزید. چنانچه مایه كاملاً ترد و شكننده بود، آماده است.

اكنون زعفران و هل را بیفزائید و مایه را مرتب هم بزنید. پس از 5 دقیقه شعله را خاموش كنید. اینك هر بار قدری از مایه، روی كاغذ آلومینیومی بریزید و كمی از مخلوط پسته و بادام نیز روی آن بپاشید و با وردنه مرطوب، آن را نازك كنید. سپس صبر كنید تا سوهان كاملاً خنك شود. بعد آن را در ظرف مناسبی بچینید و درِ آن را ببندید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیسوهانآشپزباشیسوهان افشارروش تهیه سوهان افشارمواد لازم سوهان افشارتهیه سوهان افشار تعداد بازديد: 1191 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است