Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 15:47

بیسكویت شانسی

بیسكویت شانسی

shooroshirin6

0 0

آسان

15 نفر

مواد مورد نیاز

سفیده تخم‌مرغ 3 عدد

 

پودر شكر الك‌كرده 60 گرم

 

كره آبكرده و خنك شده 45 گرم

 

آرد 60 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با صفحه سیلیكونی بپوشانید. آن‌گاه سفیده‌‌های تخم‌مرغ را قدری با همزن دستی بزنید تا رویش كف كند. سپس پودر شكر و كره را بیفزائید و مخلوط كنید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود.

حالا آرد را همراه با وانیلین درون مایه بریزید و خوب هم بزنید. اكنون رویش را بپوشانید و 15 دقیقه كنار بگذارید. پس از آن هر بار به اندازه یك و یك‌دوم قاشق چایخوری از مایه فراهم كرده بردارید و روی صفحه سیلیكونی بریزید و به قطر تقریبی 8 سانتیمتر، درآورید.

دقت كنید كه هر بار بیشتر از 4 بیسكویت نسازید! اینك سینی را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 5-6 دقیقه، بیسكویت را بپزید. آن‌گاه به سرعت و به آرامی بیسكویت را از صفحه سیلیكونی جدا كنید، پیام خوشبختی و تبریكات موردنظرتان را وسط هر بیسكویت بگذارید.

سپس آن را تا كنید تا به شكل نیم‌دایره درآید و بلافاصله آن را دوباره تا بزنید تا شبیه مثلث شود. حالا بیسكویت‌های شانسی فراهم كرده را برای پذیرائی در دیس زیبائی بچینید و میهمانانتان را شگفت‌زده نمائید.

یادآوری1: پیام و تبریكات خود را بر روی كاغذ پوستی بنویسید تا به راحتی از بیسكویت جدا شود!

یادآوری 2: تهیه این بیسكویت فقط بر روی صفحه سیلیكونی یا كاغذهای مرغوب روغنی امكان‌پذیر است!

 

برچسب ها: بیسکویتآموزش بیسکویتبیسكویت شانسیروش تهیه بیسکویتانواع بیسکویت تعداد بازديد: 2732 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است