Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 1 اردیبهشت 1398 - 01:54

سوهان كنجدی لقمه‌ای

سوهان كنجدی لقمه‌ای

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

شكر 500 گرم

 

آب 180 میلی‌لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

 

گلوكز 50 گرم

 

روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

 

كنجد300 گرم

 

زعفران حلكرده 2 قاشق سوپخوری

 

كنجد اضافی 250 گرم 

 آشپزباشی – سعید بابارحیمی

 

شكر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید تا شكر حل شود و شربت بجوشد. ‌آن‌گاه گلوكز و روغن مایع را بیفزائید و در حدود 20 دقیقه شربت را بجوشانید تا طلائی رنگ شود.

 حالا كنجد و زعفران را به آن بیفزائید و از روی حرارت بردارید. اكنون كنجد (اضافی) را روی میز كار بپاشید و مایه سوهان را رویش بریزید. حالا مایه را با كاردك اندكی زیر و رو كنید.

اكنون مایه سوهان را با وردنه به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز كنید و در حالیكه هنوز مایه داغ است، آن را به مربع‌های 4×4 سانتیمتر ببرید. همینكه سوهان خنك شد، آن را در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: سوهانسوهان كنجدیآموزش سوهانانواع سوهانطرز تهیه سوهانمواد اولیه سوهان تعداد بازديد: 1676 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است