Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 06:27

شیرینی ترك خورده قزوینی

شیرینی ترك خورده قزوینی

shooroshirin7

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

روغن جامد  125 گرم

 

پودر شكر 125 گرم

 

پودر هل  یك‌دوم قاشق چایخوری

 

بیكینگ‌پودر  یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

آرد  250 گرم

 

تخم خرفه به میزان لازم

آشپزباشی- مریم امیری

 

روغن جامد را آب كنید و بگذارید خنك شود. آن‌گاه پودر شكر، پودر هل و بیكینگ‌پودر را به آن بیفزائید و با قاشق هم بزنید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند.

سپس آرد را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر لطیفی حاصل شود.

حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده بگذارید و خوب ورز دهید تا صاف و یكدست شود. خمیر را در كیسه نایلونی قرار دهید و یك ساعت در دمای محیط نگه‌دارید.

اكنون هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری از آن بردارید و به شكل توپ در آورید و با فاصله در سینی چربكرده بچینید.

 تخم خرفه رویشان بپاشید و در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید تا روی شیرینی‌ها ترك بخورد.

سپس دما را به 180 درجه سانتیگراد كاهش دهید و بگذارید شیرینی بپزد.

نكات خواندنی

در بسیاری از شیرینی‌های سنتی دمای فر بالاست و این داغ بودن بیش از اندازه فر باعث می‌شود كه مغز شیرینی سفت شود و لطافت خود را از دست بدهد.

بنابراین بهتر است بعد از بیرون آوردن هر سینی شیرینی، در فر را 5 دقیقه باز بگذارید تا كمی از داغی اضافی آن كاسته شود.

 بعد از خارج كردن سینی شیرینی از فر بهتر است آن را بلافاصله روی سطح خنكی قرار دهید تا سریع‌تر خنك شود و شیرینی‌های داخل سینی تا هنگام سرد شدن كامل تیره‌تر نشوند.

برچسب ها: آموزش شيرينيشيرينيقناديانواع شيرينيدستور شيرينيشیرینی ترك خورده قزوینیشيريني قزويني تعداد بازديد: 950 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است